Bästa helgen på länge!

Det är en sak som är säker i allafall :) Fyfan, igår hände det en sån pinsam sak så jag inte kan sätta ord på det. Haha, fyfan visste inte om jag skulle börja asflabba eller typ sjunka genom golvet. Måste säga det igen, gårdagen var helt SJUUK! Fyfan alltså, det sluta ju inte när vi kom till västerås lixom det bara fortsatte på bill o bob haha.

Åkte hem till Sala 10 imorse. Fattar ni om jag var dödstrött? Fyfan, trodde inte att jag levde just då. När vi kom hem till sala åkte vi allafall och köpte blommor och en choklad ask till mammsi (som jag och min bror förmodligen kommer gräva i mer än henne) men men. Jag käkade lite frulle när jag kom hem eftersom det enda jag hann äta igår var en halv lilla menyn på donken på väg MOT sthlm. Alltså hann jag inte äta ett skit under hela dagen. Men det går fort när man har roligt haha. Gick i allafall och la mig i sängen och åt frukosten sen somna jag som en stock och vaknade ungefär halv 3 av att thilda ringde hehe :) Ska ringa henne senare när jag piggnat till lite mer.

Här har nå några bäääd bilder från min mobil som är tagna i helgen :) Det kommer fler sen när jag får tag på dom!

Efter grönan :) Dom stod och fundera på om dom skulle bada i fontänen haha!


:) söta då!


Haha marius var överlycklig över att ha vunnit kexchoklad! Det finns en film när han badar i sitt kex också haha! Kanske slänger upp den någon gång om jag får tag i filmen :)


Lite tom och thilda :D

Det finns en MASSA mer bilder. Men slänger upp sen när thilda och Sean har skickat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!