grönan imorgon :D

Allt e fan på topp just nu om man bortser frrån allt bääd haha. Drog till pappas restaurang där med var MASSOR med människor som va på after work. Det  var as kul :) Blev väl runt 5 glas vitt och 1 rött.. mums filibabba. Men skönt att jag är hemma nu eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Huvudstaden here I come. Det är fan runt 20 pers som ska dit tillsammans + mina tjejjer i klassen. Det kommer blir kanon fan. Stekit väder också.

Halva kvällen skämdes jag över mitt fulla sällskap som satt vid bordet haha. Men halva kvällen satt jag också och prata med Patrik. En gammal modell. Som bla. manekänga för kalsonger. AS SÖT. och snäll :) Bög var han också. (jag som alltid velat ha en bög kompis). Vi satt iaf och prata om mode branchen. Och han trodde hur mycke som hällst på att om jag bara visa mig för modevärlden skulle jag få in en fot där.Och det kändes grymt skönt att höra ifrån en som jobbat med det i åra tal! Han skulle prata med lite people åsådär också. Det var så sjukt för det första han börja prata med mig om var som sagt mode. Sen sa han, jag skulle bara kolla om du va intresserad ;) Så sa han att han förstod att jag var det när han såg mig komma med hatten på huvudet och skinnbrallorna, samt en blazer! ÅH, det kan inte bli bättre just nu. Älskar allt som har med det vi prata om att göra!!

Nu ska jag tamefan sova så jag pallar upp imorgon. Ska upp tidigt och dricka kaffe och piggna till. Hoppas inte ja vaknar av karolina (pappas tjej) som kommer snubbla in här om ett par timmar och sova. Jag banga efterfesten med henne, just för att ja ska komma up tomorrow. Vi hörs :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!