gud spelar mig ett spratt

Det måste verkligen vara så! Jag har alltid sagt och tyckt att bara för man är blond är man inte dum! Men jag börjar fan tro att det är så. Att den omtalande myten är rena samma sanningen. Sedan jag färgade mitt hår och lades i mappen "blondiner" har både det ena och det andra skett som jag i vanliga fall aldrig har vart med om.

•Jag slår i mina fötter, tår och gud vet vad överallt! I varenda jävla tröskel, stol, bord you name it. Aldrig känt mig klumpigare än vad jag känner mig nu för tiden.

•Jag öppnar jouicen på morgonen och skakar den efteråt? Där med har jag ett gult apelsin-smaksatt kök. Även en till morgonsyssla. Som om jag inte har nog stressigt på morgonen?

•Alldeles nyss satt jag in en tallrik med mat i ugnen för att värma det lite. (har ingen micro) Började bli hungrig så skulle kolla om det började bli varm. Tror ni jag hade satt på ugnen? Nej, det hade jag ju självklart inte "blond som jag är"!

SÅ dagens funderare: Är blondiner dummare? Men man får ju se det från den ljusa sidan. Blondiner har roligare också? Är en myt sann då lär alla vara det. Punkt slut!

Jappp, min kväll då.. inte mycke att hänga i jullan. Drog till skultuna hem till emelie. Träffa dom gamla vanliga boysen. Sen drog jag och däni hem till henne och prata med hennes mamma sen tog vi 11 bussen till stan igen. Så kul var det.. ha-ha-ha. Hmm... Daniella börjar bli sjuk, och då blir jag också såklart sjuk. Som vanligt, inga konstigheter. Så nu ligger man här med halsont, ont i huvudet, ont i öronen och en jäkla massa feber. Ska dra fram chokladkakan och slå på en skräckis. Då kommer jag somna gott :) Puss på kinden

Kommentarer
Postat av: Madicken -- Foto

Fin header :D

2009-05-10 @ 19:06:23
URL: http://metrobloggen.se/conlerc

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!