your not worth waiting for at all, just so u know.



1. Jag blir väldigt ledsen av människor som inte kan vara glada för andras skull. Jag visar väldigt ofta (läs:tycker i allafall jag) att jag blir glad för andras skull. Och man förväntar sig ju oftast att bli behandlad som man behandlar andra lixom :)

2. Jag har kramat sönder min katt i dagar nu och gråtit när jag ska gå och lägga mig för att pappa ska ge bort honom. (läs:börjar nästan tjura när jag skriver det här haha). Vill verkligen inte att han ska försvinna. Min oscar :(

3.  Jag har tröttnat sjukt mycke på sånna här "disco"-club aktiga krogar. Som tex. konrad, silk, pluto. Trivs mycke bättre på bill o bob, å, osv där man kan tare lite chillare. Men är väl bara inne i någon fas kanske haha!

4. Jag har blivit SÅ klumpig på sistonde. Och jag får ont i magen av att tänka på att jag färgat håret typ blond. (läs:kan det vara därför) Kan räkna upp alla dom sakerna jag gjort idag tex.

Det börja med att jag klev upp ur sängen. Trött i mössan ni vet. Snubblar över data sladden och landar på golvet. Tur att jag är en fena på att lägga kläder över hela golvet. Det blev en mjuk landning!

Sen när jag ska sätta på mig skorna tar jag dom i ena handen och mobilen i andra. Sätter mig i sängen och ska slänga ner skorna på golvet. Då slänger jag ner mobilen i golvet istället. Boom sa det!

På någon rast jag hade idag tände jag ciggen åt fel håll. Och det är inte första gången jag råkar göra det. För det mesta röker jag med någon annan som säger till mig att den ska vara åt andra hållet haha!

Nu minns ja inte mer vad jag gjort för konstigheter idag, men det skedde säkert fler incidenter. Sen 'är det ju sånna här saker som jag inte ens blir förvånad över längre som: Att jag smäller i fötter överalt. Går för nära väggen när jag går in i dörren så jag går in med halva huvudet i dörrkarmen. Råkar vifta lite för mycke påarmarna så tallriken som står på borden rasar i backen. I förrgår kväll och natt slog jag sönder både ett glas och en mugg. Blir fan rädd nu när jag tänker på allt på en och samma gång. Tänk om jag har typ en hjärn-tumör och börjar bli mer och mer förståndshandikappad typ :S scary...

5. Om 2 månader kommer jag inte bo ensam längre. Då flyttar jag, pappa och karolina ihop. Pappa har inte råd att pejja nästan 8 lax i månaden för bara mig levandes i en två längre.Och det kan jag inte begära heller. Så det är bara att gilla läget helt enkelt :S

6. Killar som inte är svårflirtade ser jag som "dom är inget att ha". Jag vill kämpa, näst intill känna mig värd honom haha! Kanske sickt. Men skare va så skare annars vill ja inte hare. Haha nej men så äre ju med allt lixom?

Kommentarer
Postat av: Anna

på nr 6, är de därför du har hoppat på så många andras pojkvänner eller?

2009-05-29 @ 09:11:38
Postat av: fanny

Har inte hoppat på någon annans pojkvän. Jo, för 2-3 år sen.

2009-05-29 @ 11:48:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!