hey you

hejhej :) Första gången jag skriver något idag va? Dåligt. Men har faktiskt jobbar arslet av mig idag rent ut sagt. Började klockan halv tio med att fixa hela matsalen osv. Och det tar ju tid. Vid 11 droppade dom första gästerna in och sen fortsatte det så. Haha det knepiga med hela dagen var att vi inte fick använda något vatten alls, eller jo men det fick inte rinna ner i avloppet. Dom höll på att fixa brunnen utanför. Tror ni att vi hade ett diskberg i slutet av dagen? Japp! Lunch och två minnesstunder idag + att möte som var så tråkigt så man höll på att somna. Men det var nödvändigt inför julborden som börjar på fredag.

Slutade någon gång runt halv 8 och då skjutsade Tess hem mig. Efter ett litet tag kom D hem till mig. Vi har bara myst och kollat på tv. Lagada nyss mat åt honom som han ska ta med sig till jobbet imorgon :) Trodde ni inte om mig va.. haha! Men vad gör man inte ;)

Nu ska vi nog snart slagga så vi kommer upp imorgon. Jag börjar tio imorgon igen och då jobbar jag med Lisa! Ska bli skitroligt, så länge sen vi träffades. Så länge sen alla vi tjejjer träffades och festa osv. Jaja, vi hörs imorgon :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!