brown sugar

Hejhej :) Fan vad jag har jobbat idag alltså. Började nio och slutade klockan sju. Många timmar, mycke pengar och det gillas :) Var på slottet och hjälpte till också, för restaurangen har en middag där istället för fint folk. Dom var på restaurangen igår men idag skulle dom minnsan vara på slottet.. haha! Men det var verkligen kul på jobbet idag. Skrattat konstant. Och en som heter Ulla som ska jobba för pappa idag på slottet, fyfan vilken pratkvarn. Mundiarré är BARA förnamnet. Marcus (min bror) varing på henne helt klart. Men hon var väldigt snäll. Det var inte av elakhet man stängde av hörseln efter 10 minuter utan välbehövligt.

När jag kom hem kom Camilla typ på en gång. Vi skulle dragit till gränden men vi pallade inte för det regnade ute så vi drog och solade på en gång och nu har jag fan blivit brunis :) Ni kan kolla bilden där nere. Dålig webcam bild men ändå. Iaf, efter det drog vi till godisaffären och köpte massa massa godis! Kände att jag var värd det efter veckor utan sånt onyttigt. Har ingen våg men tror jag gått ner några kilon faktiskt :) Gladis.

Imorgon är jag ledig så då ska jag till sala :) Sover där över natten och kommer nog tillbaka på onsdag. Eller så åker jag direkt till jobbet på torsdag, vi får se :) Får iaf träffa mamma och mormor och det är jag glad för :)

Nu ska jag och camilla kolla på roast på bernst :) As kul ju haha. Ska nog försöka få oss något och äta också! Vi höööörs, toodles


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!