ovanligt pigg

Igår smög sig sömnproblemen fram och faktiskt en gnutta hemlängtan. Även fast detta är mitt hem så kommer nog "hem" alltid vara hos mamma för mig, i allafall ett litet tag till :) Somnade därför rätt sent igår och det förvånar mig hur pigg jag ändå är. Men morgonhumöret sitter i haha ;)

Jag ska försöka mig på att åka buss idag. Alltså jag tycker det är vidrigt att sitta där. Man känner sig som en packad sill som ska föras genom landet. Eller ännu mer till verkligeheten, man känner sig som en slav så måste gå upp en omänsklig tid för att jobba. Jajja, fårse om jag kommer till jobbet idag.

Läs:
Hej pappa :) Ring mig när du vaknar. Jag vägrar åka buss imorgon, du får hämta mig. Jag kan inte ringa, så du får ringa mig. Lova nu snälla att ringa när du vaknar.

Jag ger upp. Halv 8 fick jag ett sms som löd: Hej vännen, jag har ett jätte viktigt möte 08.30. Det är inte farligt att åka buss. Har du inte köpt busskort?. VILKET RINGA missade han? Alltså jag skriv ring mig 3 gånger av en anledning. För jag vet att min pappa kan ha mycket i huvudet och det är tillåtet att missa om det står ring 1 gång i ett sms. Men nu börjar jag fundera på om han bör lämnas in på ålderdomshem eller om han är extremt rädd för "morgon-fanny". Jag är inte att leka med på morgonen, men vafan... kan han bara ringa nu. Hatar att inte ha pengar på mobilen. Eller nej, jag hatar att mitt bankomat kort är spärrat. Trodde att det var borta i lördags morse när jag var på väg till jobbet. Men det låg tydligen i väskan i allafall, antagligen för berusad för att se det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!