Spårad helg? Svar ja!

Sliten? Eh ja. Fyfan vilken jävla helg. Har inte haft såhär roligt på hundra år. Det är alltså tveksamt om jag har haft såhär roligt förut. Studenten slår väl iof allt men ändå! Jag ska försöka återberätta, dock inte i minsta detalj haha.

I fredags börjar jag camilla och robban hemma hos mig. Sen drog vi till silk till klockan tio tror jag. Och fyfan vad galet det var där. Hoffmaestro gjorde sitt och fan vad dom gör det bra! När dom skulle gå av scenen så pussar john mig (en i bandet såklart) och hoff häller vatten över hela mig och ger mig hans handduk (som han då har torkat av sin svett med, men vem fan bryr sig?). Det där trodde jag för tillfället skulle bli helgens höjdpunkt, men icke.

Jag sätter mig en soffa inne på silk så kommer John fram till mig och frågar om vi gå och ta en cigg. Trodde seriöst jag skulle svimma då. Men vi gick och tog en cigg iallafall och pratade lite :) Sen så fråga han om jag skulle med dom "backstage" (något rum bakom dansgolvet) och ta en öl. Och det gjorde jag så då satt jag med hela bandet + frida och någon flickvän till någon där inne. Sen drog vi till deras hotell och efterfestade HELA natten! Runt klockan 6 sa jag till john att jag behövde lägga mig och sova eftersom jag skulle upp och jobba. Så var han as söt och svek hela efterfesten för min skull haha (A).

Klockan 8 var det dax att kliva upp igen, fixa till sig så gott man kunde och traska till jobbet. Så jag sa hejdå till dom och drog. Tror ni jag var sliten på jobbet? Tror ni jag var full på jobbet? Säger inget så har jag ingenting sagt. Så jobbade jag och Tess enda till tio på kvällen. Fattar ni då att jag sovit drygt en och en halv timme då? Så åker vi hem och camilla kommer till oss. Jag tar en dusch, klär på mig och fixar mig på drygt en halvtimme så springer jag och camilla ner till robban och victor som sitter i en taxi och väntar på oss.

När vi är nere på stan går vi till Å. Och fyfan vad spårat det var. Vi drack shot efter shot efter shot efter shot, a ni fattar. Och drink efter drink. Sen dansade vi gärnet till klockan 2 då dom stängde. Det var riktigt kul där och asbra musik. Sen drog jag robban, victor och mills till donken köpte mat och tog en taxi hem. Taxiresan berättar jag inte nu, för den var spårad! haha. Vi gick iaf till Robban åt mat och snackade. Men runt 4 svek vi och drog och sov. Det behövdes kan jag säga. Förstod inte hur jag ens kunde stå på benen?

Jaja, det var min helg! Skriver mer sen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!