liten update

Så länge höll sig det "blogg-stoppet" tänker ni. Men det håller i sig ett tag till. Tänkte bara uppdatera er lite, så kännde jag för att skriva av mig lite. Borde jag skaffa migg en dagbok? Jaja, har gjort nagelförlängning i drygt 3 timmar ikväll, därför har det tagit mig ca 5min att skriva de här meningarna. Good damn vad det är drygt, känner mig handikappad. Jaja so what, i helgen äre party och då ska man vara fin. Därför kör jag nog också på en spraytanning imorgon om det finns någon tid. 350kr, billigt och bra (Y). Kanske hittar någon klänning som vill bli min också? Hoppas på det. Fan, jag vill ha min lön nu så jag kan shoppa. Det ekar helt ärligt i min plånkbok för tillfället. Undra om det är jag eller pappa som lider mest av det? ha-ha-ha.. nej, ska inte vara dummis, men vi lider nog i alla fall lika mycke båda två.

Imorgon blir det nog hemmasittar kväll framför idol. Jag har blivit så mogen vid det här laget att friskna till innan man partar igen faktiskt. Känns skönt, vuxenpoäng! Hoppas jag inte säger för mycke nu haha... nej men hemma blir det. Eller möjligtvis en latte på gränden och kanske tillochmed mat? Bra idé fanny! Camilla måste vara på, det är ju henne jag har som roligast med. Har sagt det förut men säger det igen. Våran humor är verkligen soulmates. Jag kan dra ett as dåligt skämt och tänker "nej fan, det där tyckte nog bara jag var kul" så hör man camilla asgarva. Man ba, huuu.. skönt, vi har ju samma humor. haha :)

Fyfan säger jag bara, på lördag smäller det. Karolina har heeela restaurangen för sitt party, det kommer vara personal där och ena med det tredjde. Som en krog bara att det är folk man känner. AWSOME :) men jag och c drar nog ändå vidare lite senare. Vi har ju två party till att göra osäkra!

Vadfan gör jag uppe halv 5? jaja, tar en cigg på det här och sen försöker jag sova.

kom förfan inte tillbaka nu när jag äntligen, äntligen släppt dig?


Kommentarer
Postat av: Thilda

skrev det där i min blogg innan vi pratade på msn idag.

2009-09-11 @ 16:06:44
URL: http://discord.blogg.se/
Postat av: Johannes (kim)

Hahaha=) Fan va kul allt är. eller hur

2009-09-13 @ 03:33:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!