min sorg blev deras glädje för en stund

Jobbet var asroligt som alltid med Tess :) Dagens roligaste var en farbror som kom in med sin fru idag och åt mat.

- Ingår ingen läsk eller lättöl?
- Nej då kostar det tio kronor extra
- Fyfan om vi hade vetat det hade vi aldrig kommit.
- Ehm.. nehe ok :)
- Aha var äre här då? (pekar)
- Lingondryck och äppeldryck som ingår när man köper lunch :)
- Amen fyfan vad äckligt.
- Eh.. ja ok :)

ALLTSÅ? Snacka om att vakna på fel sida? Gå till donken om du vill äta någonstans där allt ingår? Seriöst, vilken restaurang får man gratis öl eller coola på? Nej, välkommen till dagens samhälle, vet inte riktigt vilken värld du lever i faktiskt.

Pratade med Thildis i telefon i drygt en timma nyss. Mycke att prata om :) Så kul att vi tycker precis lika om det vi pratade om också. Och att jag kände på mig en sak som var sjukt att jag ens skulle kunna känna av eftersom vi inte har setts på ett tag. Hon ba: Du är läskig. Telepati är ordet!

Nu tänkte jag fixa mig litegranna och sen ska jag träffa Camilla :) Det blir en gränden. Jag är skitglad idag haha, eller imorse var jag lite depp för jag vaknade upp ur världens bästa dröm, ville bara somna om. Åh.

Sitter och lyssnar på Melissa Horn, tröttnar aldrig på hennes låtar. Och allt hon sjunger tilltalar mig så läskigt mycke. Vad hon än säger så är det så jag känner. Japp japp!



Älskling

Säg är det långa nätters fara, att se det man vill se och va den man vill vara. Ha någon att ty sig till. När långa nätter inte gör som man vill...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!