hann med det mesta igår tror jag

Kvällen började ganska segt men slutade raka motsatsen. Först så "förade" Thilda, Camilla och jag hemma hos T på stan. Sen gick vi vidare till Bill o Bob och satt oss bara vi 3 först. Sen umgicks vi med Klas, Tom, Erik och Anton resten av kvällen och vi hade astrevligt tills "det hände".. *trummvirvel*, jag blev slagen, haha! Nej men det var såhär att jag satt och prata med en vän till familjen som jag har lite otalt med, men vi blir "sams" eller vad man ska säga och jag går och sätter mig igen. Då kommer hennes kompis som kanske var tja... 35, såg i allafall ut som det och säger:

hon - Du ska inte vara så mot henne!
jag - Och vem tror du att du är och komma och säga hur jag ska vara?
hon - Du ska göra som hon säger
jag - haha.. men snälla du, för det första vad har du med det här och göra?
hon - Jag känner henne och hörde vad ni sa!
jag - (höjjer rösten) Ja då kanske du också hörde att vi kom fram till en sak också?
hon - Du är så jäääävla falsk!
jag - hahahaha va, känner vi varandra ens?
Thilda - Varför är hon falsk? haha
hon - För att hon skriker!!
Thilda - Så man är falsk för att man skriker, jahajja.. haha
Jag- Snälla lilla du det här börjar bli riktigt pinsamt, jag är 20 och du är 35, visa vem som bör vara mognast
hon - 20? du ser ut som 17..
jag - Ja och du ser ut som 45.. (kollar bort)

SÅ SMÄLLER HON TILL MIG! hahahahaha
efter hon och thilda bytt några ord smäller hon till thilda också så går hon, då puttar thilda till henne så hon ramlar ner på backen över en stol. VAFAAAAN, whats up med den där kvällen haha. Vakten var i allafall på min sida även fast han inte fick visa det. Blöö, vilken jäkla tönt alltså. Människor som lägger sig i sånt dom inte har med ett skit att göra gör bara bort sig. Och egentligen om man ska se det så, så slog hon ett "barn". Jaja orkar inte bry mig.


Efter bill o bob drar i allafall jag thilda, camilla, hanna och alla grabbarna hem till Klas och efterfestar! Och det var nästan roligare än krogen. Klart att man fick lite ont i magen för att man skulle upp till jobbet till halv 12 men man lever bara en gång! Somnade kanske runt halv 9 till klockan 10, sen tog jag och thilda bussen hem till henne och jag fixa mig, vila lite och stack till jobbet. Har springpass idag så nu är jag hemma hos T igen och vi ska snart på stan för att äta lite mat och göra några ärenden :) Börjar igen halv 6 och slutar klockan 22. Kommer nog somna ovaggat ikväll. Hejpa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!