full rulle

Nejmen hejsan svejsan, det var ju ett tag sen! Får väl dra en update från dom senaste dagarna. I torsdags så gick jag och camilla på stan och kolla en massa och sen kom damberg och mötte upp oss så gick vi runt lite till innan det var dax för vin och glögg kväll i hans nya lya. Klas, Willy och Sunkan var också där :) Vi blåste ballonger och snackade. Sen kände jag och camilla för att dra till cirkus så vi börja väl tagga inför det runt 11 snåret och då ändrade sig även killarna och följde med oss. Det var faktiskt roligt där trots medelåldern på härskapet. Sen gick vi hem till Andreas igen och slagga.

I fredags var det jobb från halv 12 till 22 sen gick vi och hämta nycklarna till dambergs lägenhet. När vi väl är där får vi inte upp dörren? Fel nycklar tippade vi på och hade förferke i trapphuset. Gick lika bra det men blev inte så mycke dusch för mig och camilla. Sen gick vi vidare till Å och träffade thilda med sällskap och röjde lite där. Sista timmen gick vi till bmb som hade fet kö men det kirrade vi och fick gå in en annan ingång haha, vi lyckas då alltid. Väl där inne träffade vi på tjejjerna och shaka loss med dom. Sen blev det mysigt sällskap hela natten :)

Imorse var jag ovanligt pigg så jag gick upp och duschade och fixade mig inför jobbet och kramades lite granna hihi. Sen var det bara ut i kylan och traska till jobbet. Vart på skitbra humör heela dagen och allt gick så bra. Vi hade väääääärldens KAOS lunch, jag tror seriöst hela stan valde att käka på jenses idag. Inte ett bord ledigt. Sprang arslet av mig, men somsagt det gick super bra :) Ikväll var det dock tvärt om, typ dött? Men hade kul som vanligt med tjejjerna så det gjorde ingenting! Slutade nio och vi hade glassdag på jobbet så jag och fanny satt och åt glass och snackade i en timme tills min buss gick. Nu är jag äntligen hemma och ska snart fixa inför bingen.

Har tagit extrapass imorgon också så det blir jobb halv 1 till 22, sweet :) Sen på kvällen blir det ännu bättre för då är det jul/restaurangfest med camilla och alla andra, fett! Är ledig på måndag så det blir all in vill jag lova. Äntligen en utekväll där man kan släppa loss och inte tänka på morgondagen, det var ett tag sen, sen sist om man säger så. Japps, bilder och sånt dära kommer i sinnom tid :) Hörs da!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!