secondhand och lite annat behövligt

Gick ju somsagt en runda på stan med mammsen innan vi skulle till mormor. Men fastnade i secondhandbutiken lite väl länge så hann bara med den och lindex. Men imorgon blir det en heldag på stan med Camilla, så det var nästan bra :)


En korsett från Lindex


 Två par strumpbyxor, ett par är lite stickade och mönstrade och ett as snygg nagellack. Ser lite vintrigt ut.



En större kuvertbäska, hur snygg? :D secondhand



En ny pälsjacka, efter som jag inte har några ;) Nej men en svart pälsjacka var jag faktiskt på jakt efter. Har saknat en helt vanlig svart jacka.


Ett stickat linne, as fint på :)


En liten hamster :) Nej men en fin liten pälsmössa.


Sist men inte minst ett par kängor, snygga dom också!

Allt jag köpte på secondhand gick på 250kr, det är sjukt. Efter julgodiset och middagen hos mormor så gick jag och solade. Nu har jag precis duschat och ska smörja in mig. Sen ska jag faktiskt lägga mig i sängen och kolla på paradise hotel.

Har mycke att se fram emot nu känner jag. Imorgon är det shopping på stan med bästa vän och på kvällen "glöggkväll/filmkväll" med andreas. Sen på fredag ska jag träffa thilda och filip och några stycken för lite party kan man väl säga? Sen är det jobb i helgen, kanske någon utgång det visar sig. Och på söndag är det restaurangfest på Pluto. Mitt jobb ska dock inte gå vad jag vet? Jag och camilla ska iallafall gå med silk som antagligen har bokat bord där? HAHA jag minns förra året, då söp vi Mats (dörrvakt) under bordet. Och här har ni bildbevis:


Först och främst, fan va tjock jag var? haha Men aa ser ni mats ögon då? Vi tog shot efter shot efter shot och han trodde seriöst han skulle supa oss under bordet? Anledningen till varför vi satt där från första början är för att vi var ute JÄMT. Nej du Mats, man ska inte gå på berg när det finns småsten ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!