going bananas

Haha kollade igenom lite av silks vimmelbilder, skulle kolla om allt var sig likt. Och fyfan vad patetiskt äckligt likt sig allting är. Förutom att SMÅ barn (92:or) får springa runt där nu, det är fan äckligt. Såg också att tjejjerna klängde som fan på Paradise Hotell killarna, stackars dom säger jag bara.. det där lär dom inte gjort gratis.

Sorry för att jag inte alls är så aktiv som jag skulle vilja vara här på bloggen. Men just nu håller jag på att bli sjuk och gör allt för att må bättre. Var hemma från jobbet i onsdags faktiskt på grund av min hals. Men tvingat mig själv att jobba resten av veckan.

Imorgon blir det först jobb, sen fix i nya rummet och sen vidare på hemmafest hos Otto :) Ska bli jätte kul faktiskt, dom där människorna är så sköna och snälla! Så det blir lite öl i helgen i allafall, men jobbar på lördag så det blir chilledill.

Just ja :D Idag började jag med GI metoden. Än så länge har det gått prima. Idag har jag ätit ett ägg, ett glas yogurt och tonfisksallad! Så ni kanske förstår att det är liiite jobbigt i början, när man inte brydde sig ett skit om vad man stoppa i munnen innan. Jaja, wish me luck!

SAKNAR MIN CAMILLA MEST I HELA VÄRLDEN!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!