vilken jävla smäll...

Så känns det i mitt huvud just nu. Men å andra sidan, vilken jävla kväll vi hade igår! Det började hemma i mitt kollektiv. Jag, Ida, Jenny, Amanda, Kalle och hans två jobbarkompisar hängde först i tjejjernas rum. Förade för oss själva, dansa loss till svenska björnstammen, slagsmålsklubben och hoffmaestro! Fast efter ett tag gick det inte att undvika dom andra (som jag tror vi hade planer på i början) så vi gick ut och festade med dom och det ångrar jag inte en sekund. Det hade kommit ner folk från andra kollektiv också.

Klockan 12 halv 1 tror jag det var tog vi tricken till XLENT och shaka ass på bord och i soffor. Lekte apor i vippen och snackade med norrmän fast vi inte hajja ett skit (läs:jag inte haja ett skit). Ja gud vad vi dansade. Men det var ett riktigt skit ställe det där alltså. Det var premiär öppning igår så vi skulle lixom checka stället, plus att jenny hade någon kontakt där så vi slapp stå i kö och betala så ingen skada skedd det vill säga ;)

Sen tog vi en tarre hem och stanna lagom utan för ett kebabhak. Den var riktigt god när man var full ska jag säga, men annars är inte norsk kebab någon höjdare! Jag banga efterfesten för kände att jag var för full för att vistas bland människor. Bra gjort av mig faktiskt, man ska aldrig ta sista ölen!

Nu funderar jag på att gå ut och städa i köket och vardagsrummet (som sitter ihop) för det ser ut som ett bombnedslag efter festen igår och ingen kommer vilja städa. Men ingen vill bo i en såndär röra heller... Ska bara kolla igenom mina bilder från igår först, haha! Kanske slänger upp lite här, dom kommer garanderat upp på ansiktsboken!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Nu kanske jag låter lite tjatig.. Men jag undrar om du kommer visa hur du har gjort bildremsan i din blogg?

2010-02-22 @ 06:18:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!