erling

Fan vilka mördartrappor dom har, när man tror att man är uppe då är det lixom 3 kvar. Varje gång tänker man så. Men börjar väl bli van så att säga. Idag har vi bara slappat, hela dagen ut. Ätit, rökt, ätit, slappat, rökt, ätit osv haha. Chillmood. Vi ska upp i skaplig tid imorgon. Ta en latte på stan innan vi ska göra lite nödvändiga saker :) Sen ska jag med henne till hennes jobb. Hon jobbar på en secondhandaffär nån dag i veckan nu men trivs inte så bra med att jobba med kläder. Dom behöver personal och har sagt till Ida att dom vill att jag kommer förbi :) Hur nice?! Som nio vet vill jag jobba med kläder och det är alltid en början, hoppas nu för min skull :) Åh jag trivs här. När man kommer till en sån här verklighet med underbart snälla människor inser man hur jävla mycke högstadie-beténde det är på folk där hemma. Till och med Ida säger att hon inte gillar västeråsare för dom har en jävla attityd och går runt och tror dom är något. Och det är så sant. Nej nu fattas det bara att Camilla tar studenten och kommer hit och joinar mig, min lilla ängel. Saknar henne sjuuuuukt mycke! Nu ska jag ta en cigg, fan vad man kjedjeröker när man får röka innomhus, inte bra. Hörs då!

Jag upptäckte att ida och otto hade en liten gubbe vid namn erling på ballen. Han är v älkommen att stanna, men drar väl sig undan när solen kommer antar jag.


Kommentarer
Postat av: Dr W

Du bör knappast yttra dig om högstadienivå! I övrigt tror jag inte att jag är någon än mig själv och är ganska säker på att resten av Västerås känner likadant.. Så släpp sargen och kom in i matchen innan du uttalar dig

2010-01-25 @ 11:09:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!