inte en lugn stund!

Fan vilken hektisk helg det har vart. I fredags skulle vi till Roger men blev ändrade planer i sista sekunden så det blev hemt till Johan på haga där vatanen och en annan johan också var. Blev en massa kortspel och öldrickande. Sen drog vi vidare till Sebastians jobb där han hade förfest och umgicks lite där. Sen vidare till Sjökrogen. Det var mycke folk men jävligt konstiga typer och inte många man känner igen. Vart gömmer sig dom under vinterhalvåret? Men jag och Camilla gjorde det bästa av situationen och det slutade med att jag, hon, skoglund och hans två kompisar körde dancebattle i vårt egna lilla hörn. Fyfan det var as kul. Vakten kollade förbryllat på oss men han såg rätt sugen ut på att dra en moonwalk i ringen haha.

Igår så gick vi till Fredrik Johansson där Damberg var :) Dit kom också Willy och en som heter Marcus. Körde hur mycke kortspel som helst och garvade sönder åt Darkans historier. Sen gick vi ner på bill och bob och självklart händer det saker under vägen. Som tex. klättra på en sånhär jobbställning som var lika hög som ett 4-våningshus. Först upp 200kr och jag behöver väl inte ens säga vem som apa sig upp hela vägen? ;) Damberg ofc. Väl nere på bill och bob gick vi in och vände typ. Träffade på Anders Diser och hans grabbar så vi gick till blue moon bar istället. Och där inne blev det mycke dricka kan jag säga. Ett tag gick jag runt med en cider, två drinkar och en shot samtidigt. Förvånar mig att jag inte blev redlös faktiskt. Och det förvånar mig ännu mer att jag ALDRIG blir bakis, hur mycke jag än dricker. Men man ska väl inte klaga.

Idag blir det bara en slappardag. Helt ensam. Behöver lite egentid känner jag och rensa tankarna. :) På onsdag åker jag och Camilla till Sala iaf. För på torsdag bär det av till Norrtälje för att fira midsommar med släkt och vänner! Det är så jäkla kul där. Och så får jag träffa mina sthlms tjejjer igen :) och självklart schtek killarna vi alltid gå på fest hos på kvällen. Älskar midsommar där borta. Bästa är vin, sprit och öl lotteriet som jag lyckades vinna första pris på alla förra året. Vi gör det i år igen!

Vi hörs och ses.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!