it's just embarrassing

På bussen funderade jag på vad som var bra med att ha sina föräldrar på facebook (i mitt fall bara mamma) och jag kom då inte fram till något mer än ytterst pinsamma saker.

Exempel 1
Statusuppdatering
Fanny Ahl "Så jävla trött, orkar inte med någonting idag.. ska bara slappa"

Mamma vet då alltså att jag är: 1. Ledig. 2. Inte gått upp ur sängen före ca. 14.oo 3. Jag har inte plockat ur diskmaskinen som jag lovat och är inte ens i närheten av att städa rummet och har istället sovit bort hela dagen.

Exempel 2
Faceraped
Fanny Ahl "Så jääääävla kåt, här är mitt nr 07078*****, ring om ni vill ligga"

Mamma tänker då alltså 1. Men vad i helvette skriver ungen, är hon dum i huvudet? Eftersom hon inte ens vet vad en "facerape" är.

Exempel 3
"Någon använder sin Iphone och taggar en bild på mig där jag råkar vara skelögd, står på bordet och dansar. Och ser rent hysterisk ut"

1. Jag pratade med henne 5 minuter innan bilden togs och sa att jag satt och smutta på ett glas rosé men att det antagligen blir rätt lugnt ikväll. Anledningen till det är bara för att inte göra henne orolig. 2. Det är helt enkelt inte hälsosamt för ens mamma att se sånna bilder.

Exempel 4
En status uppdatering från förra veckan:
"Tell myself I'll stop every day, knowing that I won't.."

Mamma tänker 1. knarkar hon? Men inser att det kan jag inte mena. 2. Hon tror att jag ska sluta röka och blir överlycklig när jag kommer hem från jobbet och jag får ännu en gång berätta att, nej jag ska/kan inte sluta röka.

Exempel 5
Jag pussar en kille på munnen, bara för bildens skull och för att jag kan fått i mig ett glas för mycke.

1 Mamma tänker, men gud har min lilla dotter gått och skaffat pojkvän utan att berätta det för mig. 2. Mamma tror jag är kär och ska berätta om hennes första kärlek. 3. Jag måste på något bra sätt förklara varför jag pussar någon jag varken är kär i eller har ett förhållande med :/.

Exempel 6
Man inser detta och vill ta bort sina föräldrar på facebook.

1. Mamma blir ledsen. 2. Hon kommer skicka en ny vänförfrågning varje dag.


Så ni som inte har dom på facebook, strunta helt enkelt i det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!