my new babies






Fick nyss finbesök, Johan och Ida kom förbi :) Johan har jag inte träffat sen jag flyttade från Oslo så det var jätte kul att träffa honom. Så började jag och Ida prata norgeminnen så kom vi på när vi hade så jävla tråkigt en dag när vi satt på vårat rum så vi började "luft-kittla" oss själva. Så jävla störda. Vi satt på varsin säng mitt emot varandra och asgarvade i säkert en timme. Lättroade tjejer :)

Imorgon är det time for work igen. Medicinen hjälper faktiskt så det kan gott och väl vara magkatarr. Men med mina oregelbundna mat-tider, ångesten och stressen, kaffe-drickandet osv.. så är det inte så himlans konstigt att magen säger ifrån någongång. Tyckte bara det kunde komma lite mer lämpligt men men.

Efter jobbet ska jag först hem till Andreas har jag bestämt mig för (nu vet du det) haha, ska hämta det jag shopapde och lite andra kläder jag ska försöka hitta där hemma i den röran. Sen ska jag och Camilla åka till henne i kolbäck och sola och simma (om badhuset är öppet) annars får det bli en powerwalk om vädret tillåter. På Ledig på tisdag och sen på onsdag är det jobb som står på schemat och sen ska jag äntligen få träffa Thilda som kommit hem igen efter en veckas semester :)


Kommentarer
Postat av: Catja - En personlig modeblogg

Jeansen var ju skitans snygga!

Hur mår du idag söti? :)

2011-01-18 @ 08:16:01
URL: http://catjas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!