det finns idioter till allt

Äntligen hemma efter en skitkväll på jobbet. Det var en äcklig jävla "man" som började knäppa kort på mig och säga att han skulle använda dom för egna bruk osv. och där gick gränsen för mig. Även fast jag sa till tog han inte bort dom och han hade en attityd som man blev mörkrädd av. Hade det vart utanför jobbet hade han fått smaka gata alltså, så det slutade med att jag satt i köket i grät i fem minuter istället för att få ur min ilska. Vilka jävla idioter det finns alltså, usch! Ibland undrar man varför man utsätter sig för sånt här mer eller mindre varje dag.


Till något helt roligare. Gårdagen :) Det började med att jag och fanny tog sällsis ner till stan så kom Sarah och Sofie efter ett litet tag. Vi sprang runt i lite affärer och shoppa och så åt vi mat på grekiska. Sen drog dom andra och så gick jag och Fanny lite till på stan och shoppade ännu mera och köpte födelsedagspresent till Sarah. Vi gav henne ett par rosa converse hon sagt att hon vill ha så hon blev super glad :) och ett rosa nagellack hehe. Efter stan var det raka vägen hem för dusch och fix och sen kom simon och sofie och hämta mig och sen fanny så åkte vi till Sarah där yamila, rebecka och sara redan var och sen kom också sandra. Vi blev bjudna på mat och dessert som hon hade lyckats hur bra som helst med, supergott! Sen drog dom andra och så var det bara vi "jobbtjejjer" kvar och då började förfesten. Körde lite ölspel och snackade. Runt tolvsnåret tog vi en taxi ner till Pluto och aa krogen är ju somvanligt. Inga konstigheter. Dansa lite och snacka med folk. Efter det blev det hämtmat på bc och så ska jag, sarah och micke ta en taxi hem. Men vi satt oss i heeeelt fel taxi för att fick cp-ryck för att sarah öppnade en coolaburk i bilen så han skrek som en stucken gris i typ tio minuter tills han kasta ut oss ur bilen och kastade coolaburken på backen. Riktigt psykfall! Tillslut kom jag iaf hem och då blev det sängis på en gång.

Nu ska jag slänga mig i sängen och kolla på en film tills jag somnar, gud vad skönt! Jobb imorgon till 17 sen ska jag hem till Thilda för mysfredag med film och gottis :)

 
 

Ni är så jävla bra :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!