Vi skulle nog hamnat här ändå, för lusten är svår att ändra på. Du är för stolt eller hur? Jag är för feg för att dra mig ur. Vi tittar bort mot varsitt håll och tänker samma sak, det känns ännu sämre nu.

Heej :D Gårdagen var jätte rolig. Inte galet som det brukar bli men det vartrevligt :) Först åt vi middag på Fragolino, jag åt godaste pastan med oxfilé. Tog några glas och bara pratade om allt och ingenting. Framför allt hur sjukt bra sommar vi har haft tillsammans. Jag hade iallafall aldrig klarat mig utan dom här tjejerna :)

Sen cykla vi iallafall hem till mig och fixa oss lite för party och sådär och sen kom faktiskt Jonas, Vatanen och Martin förbi och spela lite spel och snacka. Jätte trevligt, det börjar gå lite tid mellan gångerna nu så det är alltid lika kul :) Sen tog vi en taxi ner på stan och så drog vi tjejer + Martin in på Bmb och så hade vi kul  där resten av kvällen haha! Ja, finns inga galna upptåg att berätta idag faktiskt. Men det kör vi ikväll istället ;) haha!


Jag har pinsamt kassa bilder på gårdagens outfit men ni kanske får lite insperation iallafall :)


"Skinnbyxor" - H&M, T-shirt - Monki, Skor - Modekungen (kanske?)

Det jag vill komma fram till med den här bilden är väl mer att "Less is more"! Ett par schyssta skinnbrallor behöver inte mer än en grå tisha och ett par schyssta klackar :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!